Bi’ Fikrin Varsa, Hayalini Birlikte Gerçekleştirelim!

YG Bil Web Tasarım olarak, yepyeni projelere yatırım yapıyoruz. Tutkun, hevesin, heyecanın hangi alanla ilgili olursa olsun, bunu işe yarar bir projeye çevirmek için birlikte çalışmayı teklif ediyoruz. Hem de cebinden tek kuruş para çıkmayacak! İlgini çektiyse, adımları takip et.

1

Fikir

İlgi alanın, tutkun her ne ise bizimle paylaş.


Her ne alanda ilgin olursa olsun, birlikte çalışmaya biz varız. Fikir vermesi açısından:

  • LoL veya Valorant klipleri
  • Arabalar veya motorlar
  • Kitap alıntıları
  • Futbol paylaşımları
  • Sağlıklı yaşam ipuçları
  • Motivasyon sözleri
  • Resim veya fotoğrafçılık

Yukardakiler gibi, onlara benzer veya benzemez, bir ilgi alanın olabilir. Hangi konuda iyi içerik üretilebileceği ve insanlar tarafından ilgi göreceğini düşünüyorsan bizimle iletişime geç.

2

İnstagram Sayfası ve Web Sitesi

İnstagram sayfası ve web sitesini kuralım.


Detayları konuşup belirlediğin konunun ilgisini çekebilecek kitle üzerine bir pazar araştırması yaparız. Eğer hatrı sayılır bir kitle ve ilgisini çekme olasılığımız olduğu konularında uzlaşırsak, önce Instagram sayfası, ardından web sitesi kurulumlarını gerçekleştiririz.

Instagram sayfasını profesyonel şekilde yönetir, web sitesini kendimiz kurarız. Tüm maliyeti de üstleniriz.

3

İçerik

İçerik oluştur ve bize ilet.


Senden içerik bekleriz. Instagram sayfasında ve web sitesinde yayınlayabileceğimiz içerikleri oluşturman gerekir. Bunu başarabilmek için en verimli çalışabileceğin imkanları sunmaya da hazırız. Ücretli bir program aracılığıyla daha verimli ve iyi içerikler üreteceksen, bize bildirebilirsin. Ayrıca elimizde bulunan profesyonel araçlardan yararlanmanı da sağlayacağız. Yine tüm maliyeti biz üstleniyor olacağız.

4

Reklam

İnstagram sayfası ve web sitesinin reklamını yapıp, takipçi ve ziyaretçi kazanalım.


Instagram sayfamız ve web sitemiz kayda değer bir hale geldiğinde, reklamını yapacağız. Bunun için hem Meta hem de Google reklamlar araçlarını kullanacağız. En az 1 ay boyunca reklam verecek ve kitlemizi artıracağız. Hem takipçi hem ziyaretçi sayımız artacak.

Reklamın yanında, birlikte planladığımız katılım sağlanabilecek ödüllü yarışma veya çekiliş de düzenleyeceğiz. Tüm maliyetleri yine üstleniyoruz.

5

Gelir

Geliri paylaşalım.


Projemiz yürür hale geldiğinde tüm geliri paylaşacağız. Hem de yarı yarıya. Bizce güzel anlaşma. Sence?